WELLFED mačja konzerva STERILIZED HAIRBALL puran in raca

1,60 2,50  z DDV

Pri svoji vsakodnevni negi mačka poje tudi veliko dlak, ki se ji lahko tvorijo v sprimke in povzročijo težave v prebavnem traktu. Hairball Control za mačke je posebej pripravljena hrana z dodanimi naravnimi vlakninami, ki preprečuje sprijemanje dlake.

Počisti

OPIS IZDELKA

Posebnost hranila

, ,

Okus obroka

Puran, Raca

Velikost mačje konzerve

,

Moker  obrok za odrasle in starejše STERILIZIRANE mačke, ki pomaga pri nadlogi mačjih sprimkov/kepic mačje dlake. Pri svoji vsakodnevni negi mačka poje tudi veliko dlak, ki se ji lahko tvorijo v sprimke in povzročijo težave v prebavnem traktu. Hairball Control za mačke je posebej pripravljena hrana z dodanimi naravnimi vlakninami, ki preprečuje sprijemanje dlake.

Ko je enkrat mačka sterilizirana, se njena presnova upočasni in začne pridobivati na teži. Zato potrebujejo hrano z nizko vsebnostjo maščob, ki bo skrbela tudi za njihov urinarni trakt.

Je poln in uravnotežen obrok vrhunske kakovosti. 100% sveže meso, kuhano v pari, preizkušena veterinarska formula. Z okusom, aromo in teksturo, ki ustreza mačji naravi.

Vsebuje 70% svežega mesa in drobovine (55% puran, 15% raca) 28,7% juhe, mineralov 1%, 0,1 slada, 0,1% kvasa.

Snov metionin pomaga jetrom pri obdelavi lipidov in je nujna aminokislina, ki pomaga telesu obdelati in eliminirati maščobo. Iz istega razloga je dodan karnitin, ki je tudi kritična sestavina za boljšo prebavo maščob in pretvorbo maščobnih kislin v čisto energijo.

Analitične sestavine:surove beljakovine 10,70%, surove maščobe 6,10%, surova vlakna 0,40% surov pepel 2,40%.
Brez žitalic, brez konzervansov in barvil. Brez dodatkov arom.

Teža odrasle mačke Dnevna količina obroka
2-3kg 150g
3-5kg 200g
5-7kg 300g

Znamka

Wellfed